top of page

Vill du bli Executive över ditt liv?

Uppdaterat: 5 apr. 2022

Kul att du tittar in!

Låt mig inspirera dig med lite information vad jag kan erbjuda dig!


Många som väljer att jobba med oss tjänar väldigt bra. Många executive i vårat bolag kan leva på det och sluta sina jobb. Många executives tjänar mellan 3000 - 35 000 dollar i månaden. (lite beroende på kontrakt och nätverk) Vad är DIN frihetssumma?

Många Mangers med ett 50 k kontrakt tjänar mellan 6000 - 45 000 dollar i månaden


Och direktörer tjänar mellan 30 000 dollar till 200 k dollar i månaden, Finns de som tjänar mycket mer men detta är baserat på de som har ett 50 k dollars kontrakt och ett normalt nätverk.


Har ni aldrig lyckats inom branchen men vill testa något nytt i er egen takt. Gå då i min masterclass så får du alla hjälpmedel du behöver för att kunna bli bland de bästa.


Ta del av en 27 minuter lång presentation som förklarar hela konceptet genom att skicka ett privat pm till mig. (du får full support och inbjuden i info grupper)


Vi har ett företag som är väldigt transparent om sig själva och dess ägare. Huvudägare är god till 2.5 miljarder dollar äger 15 000 fastigheter i USA och Sydamerika. Äger massor med företag i USA och har god renome. Bor i Orlando Florida med sin familj och visar sin vardag... Få ledare som gör det.


Vi har advokater som jobbar bara med detta idag.. Finns dokumenterad video

Vi har ett IT team som funnits i över 30 år på marknaden där ägaren där är delägare i vårat bolag. Säkerheten är A och O i ett bolag. Vi har 4 brandväggar och byggdes på 13 miljoner kodningar nu kommer en ny fas in i bolaget med förbättringar och flera nya produkter. Den nya fasen är utbyggd med ytterligare 100 miljoner kodningar.

Förklarar gärna i presentationen hur allt detta funkar.. Grymt bolag och du kan vara helt passiv också och endast ta betalt på robothandel som sker 5 dgr i veckan och få betalt av avkastning varje lördag. (låg risk)

Ser fram emot att lyssna på varför du vill ha min hjälp! KlickaConnect för presentationen så tar vi det därifrån


// Anna Leoni

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page